مشاوره حقوقی رایگان - تبادل لوایح تجدید نظر خواهی

تجديدنظر خوانده در پاسخ اینجانب تجدیدنظر خواه لایحه داده، تجديدنظر خواه یعنی بنده چگونه از مفاد ان پاسخ مطلع ميشوم؟ آیا تبادل لوایح می شود، اگر نشد با توجه به فاصله دورم چیکار کنم؟ لطفا کامل و واضح پاسخ بفرمایید، متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر پاسخ تجدیدنظر خوانده به شما این لام نمی شود. بعد از ارجاع پرونده به تجدیدنظر می تواند درخواست مطالعه پرونده بدهید.
البته بعد از ارسال پرونده به تجدیدنظر دادگاه اگر لایحه ای ارسال کنید دادگاه به آن توجه نمی کند.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می بایست حضوری به شعبه مراجعه کرد. به شما پاسخ ابلاغ نمی شود