مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم اعدام پرونده کیفری یک

سلام و وقت بخیر
پرونده ای که شاکی خصوصی نداشته و همه اتهام من جمله تجاوز به عنف در پرونده وارد شده باشه اما اقرار نزد قاضی انجام نشده باشه حکم اعدام صادر شده . اعتراض زده شده
چقدرطول می‌کشه جواب بیاد و اینکه حکم نهایی و دیوان صادر می‌کنه یا همون دادگاه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دیوان به اعتراض شما رسیدگی و در صورت نقض به شعبه هم عرض ارجاع تا مجدد به پرونده شما رسیدگی شود

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

دیوان رسیدگی می کنه و در صورت نقض به یک شعبه دیگر ارسال می کند برای رسیدگی