مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی

سلام خسته نباشید. من تا25 سالگی تحت پوشش بیمه پدرم که نیروهای مسلح هست میتونم باشم می خواستم بدونم جایی استخدام شدم و برام بیمه رد میشه این بیمه ام قطع می‌شود یا تا 25 سالگی هست؟

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
بیمه شما بابت بیمه درمانی است.
اما بیمه تامین اجتماعی برای بازنشستگی است و به میزان سال هایی که حق بیمه برای شما رد میشود، بعدا می توانید تقاضای حقوق مستمری بازنشستگی کنید