مشاوره حقوقی رایگان - ضوابط پنجره

باسلام ما در آپارتمان 3طبقه و 3واحدی هستیم، ما در طبقه دوم هستیم پنجره اتاق های خواب و آشپزخانه ما مشرف به دیوار همسایه کناری از آپارتمان میباشد و این پنجره بیشتر شبیه به نورگیر میباشد یعنی پنجره به کنار سقف چسبیده که ارتفاع پنجره تا پایین 2متر میباشد و هیچ دیدی سمت خونه همسایه نیست و دیوار مختص آپارتمان ما میباشد و برای همسایه نیست و پیمانکار قبل از پایان کار طی نامه ای کتبی از همسایه اجازه گرفت برای پنجره یا همون نورگیر و ما پایان کار هم داریم، حال همسایه بدون اجازه از ما و بدون اینکه از سمت خودش از پایین دیوار میکرد به دیوار ما اهن جوش کرد و صفحه ای اندازه پنجره درست کرد و به پنجره و دیوار ما چسبوند و میله گرد بیست سانتی هم به دیوار ما فرو کرد و ایزوگام هم پاره کردش تا این پنجره را ببندد و غیر از این کار هم راه دیگه ای نداشت چون دیوار مختص ما میباشد و باید سمت خودش دیوار میکرد که نکردش، و دیوار ما و حیاط همسایه نیم متر فاصله دارد و ایا طبق ضوابط نباید فاصله را رعایت میکرد و از حیاط خودش از پایین دیوار میکشید؟؟ درحال حاضر من میتوانم از دست این همسایه شکایت کنم، یا کار همسایه درست بود؟؟ باتشکر

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

با پایان کار و سایر مدارک به وکیل مراجعه کنید. اگر تعبیه پنجره قانونی بوده باشد، شما می توانید علیه طرف مقابل طرح دعوی کنید.