مشاوره حقوقی رایگان - جزئیات نقشه

سلام .
1-من یه دستگاهی رو ساخته ام که نمونه قبلی نداره
این دستگاه رو با اطلاعات اندکی که از الکترونیک داشتم ساختم
دستگاه شامل ریموت کنترل و گیرنده است که از بازار خریده ام. میخواستم بدونم که من برای تکمیل نقشه ی اختراع باید نقشه مداری ریموت و گیرنده رو هم تهیه کنم یا نه ؟
2- اصولاً به سرهم بندی چند قطعه از چند وسیله دیگه که دستگاه جدیدی بوجود آید هم شامل تعریف اختراع میشود؟
تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

بابا سلام,اختراع نتيجه فكر فرد يا افراد است كه براي اولين بار فرآيند يا فرآورده اي خاص را ارايه مي كند و مشكلي را دريك حرفه ، فن ، فناوري ، صنعت و مانند آنها حل مي نمايد, چنانچه حائز این شرایط باشد اختراع محسوب میشود.