مشاوره حقوقی رایگان - قرار دادن چادر آکاردئونی در پارکینگ غیر مسقف

با سلام پارکینگ سندی واحد اینجانب در حیاط مشخص گردیده است با توجه به مسقف نبودن پارکینگ سندی قصد استفاده از چادر آکاردئونی دارم که متحرک و دارای چرخ بوده که از یک سمت به دیوار پیچ مهره می شود و در نبود خودرو به سمت دیوار جمع شده و حدودا فضای نیم متر را اشغال می کند و با پارک خودرو به صورت دستی باز و روی خودرو را می پوشاند آیا استفاده از این نوع چادر ماشین منع قانونی دارد؟ با تشکر

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام در صورت اشغال فضای مشاعی بله وگرنه اگر مزاحمتی نداشته باشد مانعی ندارد به هر حال بهتر است با رعايت حق بقیه مالکین و رضا یت آنها باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با رضایت تمام مالکین امکانپذیر است