مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

با سلام من در یک مجموعه 8 واحدی زندگی میکنم که واحد من بدون پارکینگ است اهالی می‌خواهند برای پارکینگ هزینه کنند آیا این هزینه زیبایی شامل من هم میشود

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله محوطه پارکینگ جز مشاعات است و هزینه آن با همه مالکین می باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قانونا فضای پارکینگ جز مشاعات است لذا هزینه آن بین تمامی مالکین متصرفین تقسیم خواهد شد ولی عدل و انصاف حکم مینماید اشخاصی که پارکینگ ندارند وجوهی پرداخت نکنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله جز مشاعات هست و شامل شما هم میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه های مربوط به پارکینگ قسمت اختصاصی با خود مالکین پارکینگ است و قسمت های مشاع که شما نیز حق رفت و آمد دارید باید مشارکت کنید.
هزینه های ساختمان اگر ضروری نباشد باید با رضایت تمام مالکین انجام شود.