مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه بابت ضمانت

سلام. بنده 6 سال پیش بخاطر نداشتن دست چک مجبور شدم مصالح ساختمان از شخصی بیارم بابت ضمانت یه واحد قولنامه کردیم که مبلغ بیست میلیون بابت پیش پرداخت به من داده.‌در توضیحات نوشتیم تا فلان تاریخ من باید پول پس بدم وگرنه واحد برای خریدار میشه.در یه برگه جدا هم نوشتیم خریدار به بنده وکالت میدهد که میتوانم مقدمات فروش واحد انجام بدم که مبلغ 20 ملیون پس بدم ولی اگه پول پس ندم فروش مال غیر انجام دادم. در بندهای قرار دادم بنگاه رو داور تعیین کرده.. وقتی این قولنامه نوشتیم. بعدش رانندش که مصالح میاورد دو مرحله اورد که هر دفعه مقداری بهش پول دادم و امضا هم کرده پشت قرارداد املاکم مهر زد. ولی یدفعه از محلمون رفت دیگه از خبری نشد من بین فاصله چند ماه دوتا احضار نامه براش فرستادم یکیش نوشتم پولت اماده است بیا بگیر یکی دیگه نوشتم الباقی حسابتو نیای بگیری میدم دست داور املاک.. ولی اون منکر پول راننده که مصالح اورده و همه چی شده شکایت کرده که واحد خریده باید سند بزنم و تحویل بدم. حالا سوال من اینه روز جلسه رسیدگی . من از کدام باب از خودم دفاع کنم بهتره.و بیشتر به لون موضوع اشاره کنم. ایا فقط بگم ایشنان حق فروش به من داده منم فروختم . اگه فکر میکنه فروش مال غیر هستش بره شکایت کیفری کنه میرم جواب میدم. یا فقط به داور اشاره کنم.. ضمنا اینکه داور کاملا توی جریان هستش و حرفهای منو تایید میکنه. یا فقط اشاره کنم که این قولنامه فقط بابت ضمانت پرداخت بوده فروشی صورت نگرفته. خواهش میکنم جوابی بدید که کمکم کنه.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا ایراد داوری بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی و توضیحات بیشتر دارد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با توجه به اینکه بیع شما ،بیع به شرط بوده و تملک خریدار مشروط به عدم انجام شرط توسط شما بوده است و شما در موعد مقرر به شرط عمل کرده و اظهارنامه ارسال کرده اید ،ایشان حقی نسبت به خانه پیدا نمیکنند. در روز جلسه به اظهارنامه ها و مبالغی که به راننده ایشان پرداخت کرده و رسید اخذ کرده اید و شهادت شهود استناد کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به مستندات تان دفاع مناسب ارائه دهید.