مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی و برگه سلامت

سلام من 2٠ سالمه و خانوم هستم
4 ماه از عقدم (عروسی هم گرفتیم) میگذره و بخاطر تدلیس خود و خانواده ی همسرم و فساد اخلاقیشون تصمیم به جدایی گرفتم درخواست کردیم اگر بدون اذیت کردن تشریف بیارن برای طلاق توافقی نه مهریه میگیریم نه نفقه ای که این مدت هزارتومنم ازش ندادن چون این 4 ماه خیلی مارو اذیت کردن و میگن چون اومدی توی این خانواده تو جمع ما مثل خودمون باش(مشروب بخور یا سیگار بکش،زن و مرد شوخی های لفظی و جنسی بدی باهم میکنن و...)در خانواده ی ما دختر رو نمیبرن برگه سلامت بگیرن چون یک توهین میدونن و واقعا بار روانی زیادی داره)
در طلاق توافقی دادگاه میتونه مجبور کنه برگه سلامت بدیم؟ حتی اگر قید شه که تحت هیچ شرایطی هزار تومن هم درخواست نخواهیم کرد از این خانواده؟
یا یکی از قوانینه که باید اجرا بشه؟و بدون برگه سلامت طلاق جاری نمیشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که اعلام نمایید دوشیزه می باشید نیاز به برگه سلامت میباشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر نزدیکی انجام شده آزمایش پزشکی قانونی از جهت اطمینان عدم بارداریست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اعلام کنید دوشیزه می باشید نیاز به برگه سلامت میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زن در پرونده طلاق مدعی شود که دوشیزه است دادگاه به پزشکی قانونی ارجاع میده و پزشکی قانونی به دادگاه اعلام می کند که زوجه دوشیزه است یا نه.
اگر زوجه چنین ادعایی نداشته باشد آزمایش بارداری اخذ می شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت اعلام دوشیزه بودن برگه سلامت میخواهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام درصورتی که ادعای دوشیزه بودن شود، موضوع به پزشکی قانونی ارجاع میشود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میشود بدون گواهی سلامت توافقی جدا شد بهتر است مشاوره تفصیلی بگیرید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

در طلاق حتی طلاق توافقی حتما باید زوجه را به پزشکی قانونی ارجاع میدهند مگر اینکه زوجین هر دو اقرار بر عدم رابطه زوجیت داشته باشند که در این صورت هم بعضی از قضات باز هم گواهی پزشکی قانونی را لازم دانسته و زوجه را برای معاینه به پزشکی قانونی معرفی میکند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورتی که اعلام نمایید دوشیزه می باشید نیاز به برگه سلامت میباشد