مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

من در اداره دولتی 22 سال خدمت کردم در 1395 با رییس دعوام شد نامه نوشت به نیروی ایشان نیاز ندارم وضعیت استخدام من خرید خدمت بود که با وحدت رویه میشد تبدیل وضعیت شود بدون هیچ گونه تخلف اداری من را اخراج کرد من با وکیل مشورت کرده به دیوان درخواست اعاده به کار تبدیل وضعیت و حتی چون پاداش اخر خدمت به من تعلق می گرفت دادگاه بدوی رای گرفتم تجدید نظر رای منفی ماده 79 نیز رای منفی الان می توانم دوباره اقدام کنم حداقل پاداش اخر خدمت خود را دریافت کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پاداش آخر خدمت به اداره کار مربوطه البته اگر مشمول قانون کار بوده باشی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بابت آن میتوانید در دیوان شکایت کنید

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

با سلام در دیوان دیگر نمی توانید طرح دعوا کنید اما می توان به دلیل وضعیت خرید حکمی خود حقوق عقب افتاده خود را در مرجعی دیگر درخواست کرد. می توانید تماس بگسرید تا راهنمایی کنیم.