مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب با کارفرما به نرخ روز

با سلام. من سال 98 برای شرکتی کار میکردم که حقوق ماه آخر رو پرداخت نکرد و تا الان تسویه حساب هم نکرده باهام. اداره کار شکایت کردم و حکم صادر شد که مبلغی به عنوان حقوق معوقه و تمامی مطالبات بنده از شرکت مشخص شده. نکته ای که وجود داره این مبلغ باید سال 98 پرداخت میشده و الان بعد از 3 سال خیلی از ارزشش کاسته شده. برای اینکه بتونم به نرخ روز این مبلغ رو بگیرم باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دادخواست مجزا بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما این پول را بر اساس این حکم میگیرید ولی بابت خسارت باید در دادگاه حقوقی دادخواست بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،، بایستی مطالبه خسارت پیگیری نمایید