مشاوره حقوقی رایگان - قتل

سلام. وقتتون به خیر.
می خواستم بدونم حکم کسی که با هول دادن شخصی، باعث شده فرد دچار ضربه مغزی و منجر به فوت بشه، چی هست؟ و آیا قتل عمده یا شبه عمد. ممنون می شم از اینکه پاسخ بدید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، نوع عمل ارتکابی جز مصادیق قتل عمد به شمار می آید و مجازاتش از لحاظ جنبه خصوصی جرم قصاص نفس و در صورت گذشت اولیای دم ، از لحاظ جنبه عمومی جرم ، سه تا ده سال حبس دارد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام بسته به نوع اقدام اگر قصد وجود داشته باشد علی رغم میل باطنی باید معروض دارم عمل انجام شده قتل ازنوع عمد است حتی اگر قصدی هم وجود نداشته باشد اما این عمل برای آن فرد نوعاً کشنده باشد باز هم این عمل در شمول قتل عمد می باشد که کیفر آن نز قصاص می باشد و از آن در می گذرم اما اگر قصدی نباشد و تنها یک شوخی بوده باشد که اتفاقاً سبب این رخداد نامیمون گردیده است این قتل قتل عمد نیست بلکه شبه عمد است و یا حسب مورد خطایی است و حسب مورد دیه, و حبس تعزیری را به دنبال خواهد داشت.
شما می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده و یا همکاران ارجمندم در دادراه تماس حاصل فرمایید

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

بستگی داره که از نظر عرف وعدالت قضایی این عمل نوعا کشنده باشد یا خیر.بسته به نظر دادگاه است