مشاوره حقوقی رایگان - هزینه وکیل

با سلام
بنده یک پرونده در دادگاه داشتم که در دادگاه بدوی و تجدیدنظر برنده شدم
ولی چند روزی بیشتر نیست که رای دادگا تجدید نظر به نفعه من صادر شده
وکیل بنده درخواست سهم 10% خود را کرده
میخواستم بدونم بعد از رای نهایی متهم باید پول را داد وکیل یا الان وکیل بنده میتواند طلب سهم کند؟
و وکیل بنده میتواند بر علیه من شکایت کند جهت گرفتن سهمش؟ یا قسطی کردن آن؟
و این که حق الوکاله از 10٪ کم میشود یا اینکه اصافه بر 10٪ است؟
بخشی از قرارداد بنده و وکیل بنده:

ماده 3- میزان حق الوکاله:

حق الوکاله به مبلغ 200/000/000 ريال معادل بیست میلیون تومان تعیین گردید که به شرح ذیل توسط موکل در حق وکیل پرداخت می

گردد :

1) مبلغ پنج میلیون تومان همزمان با امضا قرارداد

2) مبلغ پنج میلیون تومان در تاریخ 99/07/15

3) مبلغ ده میلیون تومان در تاریخ 99/08/20

تبصره 1- : حق الوکاله مذکور منحصراً مربوط به دفاع از حقوق موکل به شرح ماده 1 قرارداد زیر عنوان موضوع قرارداد است و چنانچه در جریان رسیدگی دعوای دیگری علیه موکل طرح شده یا ورود ثالث و جلب ثالث یا دعوای تقابلی طرح شود ( چه از طرف وکیل یا طرف دعوی یا شخص ثالث )، دفاع از دعاوی مزبور یا طرح دعاوی مورد بحث ، نیاز به انعقاد قرارداد جدید خواهد داشت ، چنانچه وکیل طرح دعوای جدیدی را ضروری بداند نیز موضوع مذکور ، مشمول حکم این تبصره خواهد بود حتی اگر وکالتنامه به صورت کلی تنظیم شده باشد. تبصره 2- شروع اقدام وکیل موکول به اخذ حق الوکاله ای خواهد بود که مطابق بند یک ماده سه باید پرداخت شود به انضمام هزینه های دادرسی و تحویل کلیه مستنداتی که از نظر وکیل ارائه آن به محکمه ضروری تشخیص داده شده باشد. تبصره 3 ) مقرر گردید ده درصد از هر آنچه که وکیل بتواند از خوانده برای موکل اخذ نماید متعلق به وکیل باشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد حق الوکاله وکیل بیست میلیون تومان تعیین شده و شما باید همین مبلغ را پرداخت کنید و وکیل نمی تواند ده درصد از شما مطالبه کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بر اساس همین قرارداد عمل شود و درصد اضافه نمی‌تواند مطالبه کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید براساس توافقات و قرارداد عمل شود