مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت سفته

یکی از دوستان من به عنوان ضامن برادرش پشت سفته های او را امضا کرده. برادر او متواری شد که او نیز به همراه خانواده اش مجبور به جابجایی شد. اما در حال حاضر این فرد ضامن نیز و برادر او هر دو بازداشت شدن. ظاهرا به جرم کلاهبرداری. ضامن یک دختر مجرد است که از پرداخت مبلغ سفته 70 میلیون تومان ناتوان است. با وجود اینکه هر دو در بازداشت هستند، دادیار برای بیرون اومدن این دختر گفته که باید یک سند 200 میلیونی بگذارند. چنین سندی را نمی توانند تهیه کنند.
این دختر تنها ضمانت برادر رو انجام داده و حال گرفتار است. از چه طریقی می توان به او کمک کرد.
1- آیا می تواند اعسار کند؟
2- با وجود اینکه سند ملکی 200 میلیونی ندارند، چگونه تا زمان حکم قطعی می تواند از بازداشت (زندان) بیرون بیاد؟
3- ایشان یک دختر مجرد هستند که پدرشان فوت کرده. توان گرفتن وکیل را ندارند. با توجه به اینکه به ایشان دسترسی نیست، آیا فرد دیگری از خانواده می تواند به جای او به دادگاه لایحه بدهد؟ (به عنوان مثال مادر ایشان) یا برادر بزرگترش
تشکر

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

کاری نمی تواند بکند. مگر این که فردی که شاکی بود با توجه به بازداشت بودن فرد بدهکار از شکایت خود نسبت به دختر صرفنظر کند.