مشاوره حقوقی رایگان - مجوز آب و برق برای باغ

سلام و وقت حضرتعالی بخیر
در داخل باغ به مساحت 2500 متر. 153 متر بنا داشتيم از جمله 50 متر اتاق کارگری و جهاد شکایت کرد و دادگاه بدوی و تجدید نظر رای برائت صادر کرده الان جهاد با مجوز آب و برق برای باغ مخالفت می‌کند چکار می توانیم انجام دهیم ؟
با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صدور حکم برائت به منزله این نیست که ساخت و ساز شما قانونی بوده و به شما به جهت اینکه ساخت و ساز غیر مجاز بوده مجوز نمی دهند .