مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن مابقی پول منزل توسط خریدار

سلام .
سال 70 پدرم منزلی را در یک بنگاه به قیمت 1650 هزار تومن فروخت . بعد از مدتی تمام مدارک معامله به یک بنگاه دیگه منتقل شد . قرار بود خریدار 300 پرداخت کرده و مابقی یک قطعه زمین و 700 هزار تومن پول پرداخت کند . زمین را که بنگاه برداشت و پشت قولنامه بنگاه و خریدار دست نویس نوشته شد که به خاطر بدهی پدرم این زمین به بنگاه دار واگذار میشود بدون امضای پدرم . بعد از 4 سال دادگاه حکم به نفع خریدار داد . ما بیخیال قضیه شده بودیم تا حدود 5 سال پیش که خریدار به یکی از اشناهای ما خبر داده بود که مابقی مبلغ که 700 هزار تومن بود را بگیریم . میخواستم اول سوال کنم که چطور امکان داره که دادگاه در حالی که خریدار مابقی مبلغ معامله را پرداخت نکرده اجازه سند زدن به نام خریدار رو داده باشه ؟؟؟؟
دوم اینکه اگه ما بابت 700 هزار تومن از خریدار شکایت کنیم ایا این مبلغ رو بر حسب قیمت روز خونه محاسبه میکنن و به ما پرداخت میکنن یا بر حسب تورم ؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

لازمه پاسخ درست به این پرسش مطالعه مدارک شماست