مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول کلاس

سلام. من در یک آموزشگاه کلاسی رو ثبت نام کردم که شهریه آن ده میلیون تومن بود. موقع ثبت نام به من گفتن که میتونم پول رو در چند مرحله و نهایت تا یکماه بعد از شروع کلاس واریز کنم. اما بعد از اینکه نصف این مبلغ رو برای ثبت نام اولیه پرداخت کردم، بهم زنگ زدن و گفتن که یا باید تا قبل از شروع کلاس کامل تسویه کنم، یا کسی رو جایگزین من میکنن و پولم رو هم به هیچ وجه پس نمیدن. در ضمن قبل از ثبت نام اعلام کرده بودن که کلاس در روز های جمعه برگزار میشه، اما بعد از ثبت نام و واریز وجه، گفتن که کلاس به روزهای یکشنبه منتقل شده. حالا من نه میتونم تا موعدی که مقرر کردن تسویه کنم، و نه امکان حضور در کلاس در روزی به غیر از جمعه رو دارم. میخواستم بپرسم من چطور میتونم پولم رو ازشون پس بگیرم؟ با توجه به اینکه هیچ قراردادی بین ما نوشته نشده و من فقط رسید واریز رو از طریق واتساپ براشون فرستادم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قراردادی دارید می توانید طبق قرارداد اقدام کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام دادخواست مطالبه وجه علیه موسسه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید طبق قرارداد اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مناسب علیه آنها تنظیم و تقدیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نگران نباشید اگر در خصوص موضوعی قرارداد نداشته باشید از طرق دیگر قابل دریافت است