مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری جهت گرفتن حکم جلب برای مطالبه مهریه

سلام میخواستم بدونم کلا کد رهگیری قابل استعلام هست یا نه.
خانمم مهرش رو به اجراگذاشته ودرپی گرفتن حکم برای جلب بنده است منم آدرسم رو تغییر دادم وبه یک استان دیگه نقل مکان کردم اما متاسفانه حواسم نبودکه اجاره ببرزچ‌ نامه رو بنام خودم ننویسم الان باتوجه به نفوذ بالایی که باجناق هام دردستگاه دولتی دارن((باجناق هام قاضی،وکیل،کارمندثبت اسناد و املاک هستند))آیامیتونن کدرهگیری من رو پیداکنن وآدرسم روبدست بیارن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد اجاره با کد رهگیری ثبت شده باشد می توانند از طریق اتحادیه استعلام بگیرند و آدرس شما را پیدا کنند.

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

باسلام
فعلا برای مهریه جلب صادر نمی کنند فقط اموال توقیف می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در صورتیکه استعلام شود امکان دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اجازه نامه بر اساس کد رهگیری ثبت شده باشد قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مستحضر باشی قراردادهای کد رهگیری دار می توانید وارد سایت اتحادیه شوید و مجدد پیگیری نمایید