مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد همسرم

با عرض سلام و خسته نباشید
شش ماه پیش شوهرم اعتیاد داشته و من هم بخاطر فشار زیادی که روم بوده با فردی فقط با پیام و اینا در ارتباط بودم, همسرم ترک کرد و من به خطای خودم پی بردم از کارخودم پشیمون شدم, دوباره همسرم به طرف اعتیاد رفت , یه پسر دو ساله دارم, آیا خطای قبل من برای گرفتن طلاق و گرفتن بچه دردسرساز میشه, عاجزانه ازتون خواهشمندم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

با توجه به اعتیاد شوهرتون می تونید دادخواست طلاق بدید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خطای شما ربطی به مقوله طلاق ندارد
اگر همسر شما از این موضوع باخبر باشد می تواند رابط نامشروع شکایت نماید اا در هر حال با عنایت به اعتیاد همسر و وجود فرزند می توانید تقاضای طلاق را طرح نمایید.