مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد دستی

سلام
من یه خونه از آقای "الف" خریدم که همراش یه وام بود و تو قولنامه نوشتیم که من چک دادم بابت تضمین پرداخت اقساط.
آقای "ب" که ضامن وام بود فرداش یه برگه دستی از من گرفت با امضا و اثر انگشت که من ضامن های وام رو عوض میکنم.
با وجود اینکه طرف معامله من آقای "الف" بوده و تو قولنامه املاک ذکر شده چک بابت تضمین اقساط، و اصلا آقای "ب" فروشنده نبوده آیا بنده مجبور به تغییر ضامن ها هستم؟ اگه ضامن گیر نیارم چی باید بشه؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر نیستید امضا نفرمایید