مشاوره حقوقی رایگان - تفویض وکالت مدت اعتبار وکالت تا دوم مردادماه معتبر هست برای تمدید دوباره که برگ سبز خودرو بگیرم.

درود. خودرویی خریداری کردم از یکی دوستان با قولنامه دستی روزی که برای تعویض پلاک خواستیم مراجعه کنیم. صبح خودرو به سرقت رفت. این آقا وقت وکالتش همون روز هم تموم میشد بعد از صاحب اصلی دوباره وکالت گرفت دو ماه که از روی اون برای من وکالت تفویضی تو دفتر خانه تنظیم کرد. چون خانمش مهریه را گذاشته اجرا بعد از سرقت. حال باز وقت وکالت داره تموم میشه دوم مردادماه با اینکه طرفی که به من فروخته اقدام کرد به روزنامه داد و جوابیه اش اومده خودشم نتوانسته بیاد اینجا دو روز هم وقت وکالتم مونده. چون من می‌خوام بدون از حضور خودرو برگ سبز بگیرم راهکار چیه می‌تونه دوباره وکالت بده به من که اقدام کنم یا صاحب اول همون فروشنده باید وکالت بده به ایشون. راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مجددا وکالت تعویض پلاک داد که شما میتوانید اقدام کنید در غیر این صورت مالک اصلی را به همراه خود ببرید و یا کسی که وکالتا حق تعویض پلاک داشته

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مالک می تواند وکالت دهد یا شخصاً حاضر شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مالک می تواند وکالت دهد یاخودش حاضر شود

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر مهلت وکالت ایشون به اتمام برسه نمیتونن دیگه به شما وکالت بدن باید مالک اصلی وکالت بدهد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مدت وکالت تمام شده، باید مجددا وکالت اخذ شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید از ایشان بخواهید که خودشان حضور پیدا کنند یا وکالت بدهند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

یا مالک شخصا می تواند جهت اقدامات همراهی نماید یا باید وکالت اخذ نمایید