مشاوره حقوقی رایگان - انتقال کارمند

بنده خانم مجرد هستم که 11 سال داخل ارگان و 4 سال خارج از ارگان سابقه کار دارم و کارمند رسمی قطعی دانشگاه علوم پزشکی شهرستانم میتونم برای انتقالی به تهران اقدام کنم؟ قبول میکنن؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا انتقالی به شهرهای بزرگ منجمله تهران میسر نیست مگر موافقت دستگاه مقصد و مبدا را اخذ نموده باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام،،،
با عنایت به مفاد بخشنامه شماره 3807/91/200 مورخ 17/02/1391 در رابطه با امکان انتقال کارکنان دولت، امکان انتقال شما در صورتیکه مشمول قوانین کارکنان دولت باشند ، وجود دارد ، امکان انتقال کارکنان رسمی و پیمانی سازمانهای دولتی از یک استان به استان های دیگر به جز شهرها وشهرستانهای استانهای تهران والبرز وجود دارد و صرفا کارمند زن متاهل می تواند به تبعیت از همسر منتقل گردد با عنایت به حفظ بنیان خانواده و آموزش های دینی لذا پیشنهاد میشود با ارایه دلایلی چون سکونت و کفالت از مادر یا ... پیگری نمایید.

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام سوال شما اداری میباشد و حقوقی نیست ولی درخواست انتقال را با علت موجه بدهید اگر موافقت نشد عدم موافقت را بصورت کتبی بگیرید و از طریق دیوان عدالت اداری تهران شاید بشود برای شما کاری کرد تامس تلفنی اگر مقدور بود بگیرید تا توضیح بیشتر داده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در خواست خود را پیگیری کنید