مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

با سلام
در یک تصادف با تاکسی استخوان ران پای راست من از سه جا از قسمت بالای ران شکسته است که با گذاشتن یک پلاک بزرگ و پیچ عمل نموده اند
آیا در محاسبه دیه یک شکستگی محاسبه میگردد یا سه تا؟؟؟؟
2- قبل از عمل جهت کشش و وزنه استخوان زیر زانو را سوراخ و میله گذاشته تا وزنه آویزان گردد ایا این مورد نیز شامل دیه میگردد یا خیر؟
3- در صورت امکان بفرمایید میزان تقریبی دیه چه حدود باید باشد

با سپاس

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام تمامی این موارد در تخصص پزشکی قانونی و محاسبه آن با اجرای احکام است اما اگر لفظ شکستگی برای یک ناحیه باشد تنها یک دیه و اگر هر قسمت از شکستی مربوط به یک عضو باشد خدای نکرده یک دیه برای هر عضو در نظر گرفته می شود؛ خدمات پزشکی مشمول دیه نمی شود