مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه بدون امضا خریدار

سلام. پدر من یه ملک خریده که مکان ملک موقع خرید اشتباه اعلام شده بوده بهش به همین دلیل امضا نکرده قولنامه رو امضا فروشنده هست و در حال حاضر ب دلیل اختلاف دیگه ای فروشنده دو برگ قولنامه رو از مشاور املاک گرفته ما میتونیم رو برگ سومش اقدام کنیم یا فاقد اعتباره ضمنا داخل قولنامه ذکر شده ک مقداری از مبلغ ملک بابت طلب قبلی پدرم بوده و مقداری وجه نقد ضمنا شواهدی هستند ک فروشنده اقرار کرده ک این ملک رو ب پدرم فروخته همچنین مشاور املاک هم شاهد است آیا میتونم کاری انجام بدم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. سوال واصح نیست اگر پدر قولنامه راامصانکرده که معامله ای صورت نگرفته است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب سال شما متاسفانه کمی مبهم بیان شده است تماس بگیرید در صورت نیاز