مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن وکیل تسخیری رایگان بعد قبول اعسار از هزینه دادرسی توسط دادگاه

با سلام وخدا قوت دوستان اگر جهت مهریه دادگاه اعسار هزینه دادرسی بنده رو قبول کنه چگونه میتوانم برای ادامه کار پرونده یه وکیل رایگان یا تسخیری از دادگاه درخواست کنم آیا درخواست کتبی نیازه به دادگاه بدم یا از قاضی در جلسه اول درخواست کنم آیا این کار امکانش هست انجام بشه وسر آخر از زوج پولش را کم کنند چونکه زوج دو تا کارگاه داره که مهریه راحت وصول میشه ممنون میشم در رابطه با وکیل تسخیری دادگاه وراه وروش این کار منو راهنمایی بفرمایید موفق باشید وسلامت

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. وکیل تسخیری برا جرایم کیفری است بهتراست به کانون وکلا مراجعه ودرخواست وکیل معاضدت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای گرفتن وکیل معاضدتی از طریق دادگاه یا کانون وکلا پیگیری کنید
که به نظر موافقت نمی شود