مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام خسته نباشین..
بکار بردن الفاظی مانند: با ماشین زیرت میگیرم یا با اسلحه میکشمت بصورت صریح در متن پیامک ها تهدید محسوب میشود ؟با علم به اینکه طرف دردادگاه ضمن اینکه پرینت پیامک ها موجوده میخنده و میگه مگه اینجا تگزاس هستش... یعنی حرفاشو عملا با خنده پس میگیره و به نوعی انکار میکنه ..
فحاشی به مادر به زبان غیررسمی در متن پیامک و بکاربردن کلمه (حرام زاده) تاکید میکنم صرف کلمه (حرام زاده ) مجازات حد قذف رو میتواند در پی داشته باشد؟
و سوال آخرم: دادیار دادگاه در جلسه دادگاه به متهم فرمودند شما محکومید و متهم گفتند من سابقه کیفری ندارم و این آقا میدونه من استخدامی قبول شدم میخاد برام الکی سابقه درست کنه دادیار به من(شاکی) گفتن اتفاقاتی افتاده بینتون و شما میخاستین یه جورایی حقتونو از طرفتون بگیرین و اینم شده بهانه براتون و به طرفم گفتن سوءپیشینه درست نمیشه ولی شما(شخص طرف) محکومید و بعد از 5 روز از ابلاغ با یه ضامن معتبر مراجعه کنید به منم( که شاکی بودم ) فرمودن دیگه کاری با شما نداریم تشریف ببرین با این تفاسیر رای احتمالی دادگاه چی میتونه باشه؟ اگه به رای دادگاه اعتراض داشته باشم در مرحله تجدید نطر حق استفاده از وکیل از بنده ساقط نمیشه؟ (هنوز رای صادر نشده و این مطالب حضوری در جلسه بیان شدش).. تشکر فراوان..

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، پیش بینی نتیجه صدور قرار دادیار جز افزایش نگرانی برای شما فایده ای در پی نخواهد داشت بهتر است منتظر صدور قرار و نتیجه آن باشید .

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

با توجه به شرایط بیان شده دادیار ی قرار جلب به دادرسی صادر و پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال می شه ضمناً شما در هر مرحله ای می تونید وکیل داشته باشد اما بهترین زمان برای بهره مندی از وکیل مراحل آغازین پرونده است نه مرجله تجدیدنظر