مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت یا روابط نامشروع ؟

با سلام و احترام. خانمی هستم که از طریق کنترل گوشی همسرم متوجه شدم با سه نفر رابطه نامشروع دارد . و از هر سه نفر در حال بوسیدن و ... فیلم و عکس دارم . در حال حاضر با توجه به سن فرزندم که نزدیک هفت سال است گرفتن حضانت برایم از همه چیز مهم تر است . بنابراین سه سوال دارم .
1. آیا ابتدا از روابط نامشروع همسرم شکایت کنم یا با همان مدارک بعد از هفت سالگی تقاضای سلب حضانت کنم ؟ (چون ممکن است با طرح دعوی روابط نامشروع برای هر سه نفر صیغه نامه تهیه کند.)
2. برای روابط نامشروع سه نفر باید جدا جدا اقدام کرد یا هر سه نفر در یک دادخواست ؟
3. آیا با همین مدارک و بدون طرح دعوی کیفری میتوان در دادگاه خانواده از همسرم سلب حضانت کنم یا خیر ؟

پاسخ ها :

الهام  موسوي سهزابي

سرکار خانم الهام موسوي سهزابي :

داشتن رابطه نامشروع به تنهایی سلب حضانت نمی نماید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

ابتدا باید روابط نامشروع در دادگاه کیفری به اثبات برسد تا بتوانید از رای ان دادگاه در دادگاه خانواده استفاده کنید. یک شکواییه برای هر سه نفر کافیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در یک پرونده با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید که اگر بتوانید ثابت کنید در پرونده سلب حضانت می تواند موثر باشد و اگر مدارک ارائه دهد که هر سه زن صیغه ای هستند این موضوع نیز در پرونده سلب حضانت می تواند موثر باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ممکن است از موارد سلب حضانت تلقی شود