مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت به دلیل اعتیاد والدین

باسلام.منو همسرم ازدواج موقت کردیم حدود 2سال پیش . صاحب پسری شدیم اما بیمارستان بچه را بماتحویل نداد بدلیل اعتیاد مادر قاضی الان 20روزه که گفته تا عدم اعتیاد والدین مشخص شود فعلا بچه تحویل والدین نمیده ما چکار کنیم من وهمسرم ازدواج کردیم اماهردو اعتیاد داریم وضع مالی مان هم خوبه.برای ترکش هم نیاز به زمان داریم چه کنیم ؟مرسی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست مطابق نظر دادگاه محترم عمل شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید دید که چه ارگانی و تحت چه عنوانی مانع تحویل فرزند شده اند. به ظاهر از سوی دادستانی به دلیل عدم صلاحیت شما ممانعت ایجاد شده است و احراز صلاحیت باید از طریق دادگاه صورت گیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هرصورت باید تعهدی برای ترک اعتیاد دهید تا قاضی یا دادستان را مجاب کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای گرفتن نوزاد ، شما باید بلافاصله ترک نمایید و نامه پزشک مبنی بر ترک اعتیاد را به مرجع قضایی ارائه نمایید

در غیر این صورت ، نوزاد به بهزیستی داده خواهد شد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تماس فرماييد و موضوع را كامل شرح دهيد دليلي بر عدم تحويل نيست

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به تبعیت از دستور دادگاه دارد و دستور دادگاه منطقی بوده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادگاه بنابر مصلحت طفل تصمیم می گیرد و باید طبق آن عمل نمایید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، باید ضمن تغییر شرایط خود و همسرتان این اقناع را در قاضی ایجاد ننمائید که اعتیاد سابق شما به کودک اسیب نمیرساند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
از طریق اورژانس اجتماعی موضوع را پیگیری نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در صورتی که معیشت خانواده به خطر افتاده باشد امکان گرفتن حضانت از فرد معتاد وجود دارد