مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع

من در آپارتمانی جنوبی زندگی میکنم که حیاط آن مشاع میباشد ولی حق استفاده از حیاط به طبقه همکف داده شده و در سند او قید شده است، ولی در اسناد ما چیزی نوشته نشده، راه دسترسی به حیاط نیز هم از طبقه همکف میباشد هم از طریق پارکینگ، الان داشتن قفل درب ورودی از پارکینگ باید دست مدیر ساختمان باشد یا طبقه همکف؟ آیا طبقه همکف میتواند با توجه به مشاع بودن حیاط وسایل اضافی در حیاط بگذارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طبق سند حق استفاده با طبقه همکف باشد در این صورت مسی حق دخالت ندارد