مشاوره حقوقی رایگان - شوهرم سابقه دوم هستش با8کیلو600گرم تریام

شوهرمو با سابقه دوم 8کیلو600گرم تریاک توی باک ماشین پدرش جاساز کرده از اومده ایست بازرسی گرفتنش ماشین مال پدرشه هیچی به نامش نیست حتی یک جریمه به نامش نیست بیمه به نام منه که همسرش هستم ماشین بعد از گیر کردن وکالت خورده چون چک داشته چک هم به نام منه که همسرشم همه مدارک رو دادیم به وکیل آیا بنظرشما چیزی به نامش نیست برای 8کیلوتریاک ماشین مصادره میشه لطفا جواب منو بدین ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند ماشین در آن روز بنامش نبوده نباید مصادره شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر خودرو متعلق به ایشان بوده مصادره خواهد شد اگر به هر دلیلی به نامشان نبوده راه دفاع باز است چرا که