مشاوره حقوقی رایگان - اجرای ماده 83 آیین نامه اجرای مفاد اسناد رسمی لازم الاجرا

با سلام. اینجانب کارمند بوده و در سال 98 اجرای ثبت اجرائیه کسر ربع حقوق دریافتی را صادر کرد و تا امروز مبلغ شش صد و بیست هزار تومان کسر میشد ولی در 14 تیر ماه سال جاری دوباره نامه ای از اداره ثبت توسط بستانکار به محل کارم ارسال شده و الان مبلغ سه میلیون و دویست از حکم ده میلیون ششصد تومانی بنده کسر شده در صورتیکه خالص دریافتی من شش میلیون است و طبق حکم دادگاه حضانت دو فرزندم نیز بعهده من بوده و مال و دارایی دیگری هم ندارم. فرزند کوچک من نیاز به کاردرمانی و گفتاردرمانی مستمر دارد و تمامی هزینه ها را باید خودم پرداخت کنم ولی در حال حاضر پس از کسر حکم اداره ثبت حقوق دریافتی من دو میلیون و پانصد شده. با دو بچه و مستاجر و هزینه های درمانی پسرم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که به چه صورت درخواست اعسار و تعدیل مبلغ مکسوره از حقوقم را می توانم انجام دهم. با سپاس.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون برای توقیف حقوق کارمند دارای فرزند ، از حقوق دریافتی کارمند باید 1/4 توقیف بشود
و شما باید به اجرای ثبت مراجعه نمایید