مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای رد دعوی

با سلام
برای تنفیذ ثبت یک دستگاه اپارتمان دادخواست داده بودیم . قاضی محترم بخاطر اینکه اصل صلحنامه را بعد از 10 روز تحویل دفتر دادگاه دادیم . رای رد دعوا صادر کرده است و اصلا به محتویات پرونده و اظهارات شهود توجهی نکرده است. تکلیف چیست ؟

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

نسبت به رای اصداری اعتراض نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید در مهلت قانونی دادخواست تجدیدنظر خواهی دهید و دلایل خود را ابراز کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رای قطعی شده دادخواست مجدد تقدیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض خود را ثبت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در مهلت قانونی دادخواست تجدیدنظر خواهی دهید و دلایل خود را ابراز کنید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

از رای صادره تجدیدنظرخواهی نمایید و بعد از تعیین شعبه تجدیدنظر ،اصل مدارک را حضورا به سمع و نظر قضات تجدیدنظر برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل