مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت دیه

سلام و درود
حدود 10 ماه قبل شخصی که جویای کار بود به کارگاه ما‌ آمد و کنجکاوانه همه دستگاه ها را وارسی میکرد، به او گفتم که فعلا به چیزی دست نزند چون مهارتی ندارد و کار با دستگاه خطرناک است، با اصرار خودش نزدیک دستگاه شد و در یک لحظه غفلت من لباسش به دستگاه گیر کرد و به دیوار برخورد کرد و دچار جراحت سطحی شد
خودش به پزشک مراجعه کرد و هیچ شکایتی هم نداشت و تشکیل پرونده هم نداد، بعد از یکی دو هفته آمد و در آنجا کار کرد و پس از حدود 10 ماه از کارگاه ما رفت، الان تهدید کرده که من بابت زخمی شدن در کارگاه شما شکایت میکنم تا دیه بگیرم، اگر میخواهی شکایت نکنم رضایت من راجلب کن!
در حالی که همان 10 ماه پیش اصلا از اون نخواسته بودم که برای من کار کند و با اصرار و بی احتیاطی خودش دچار جراحت سطحی شد و آن روز اصلا کارگر من نبود
در آن زمان هم هیچ پرونده شکایتی تشکیل نداد و حتی آمبولانس و... هم نیامد که چیزی ثبت و ضبط بشود

با این حال آیا او میتواند بابت این اتفاق شکایت کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کارگر زمانی می تواند دیه خود را مطالبه کند که آسیب به جهت سهل انگاری کارفرما باشد.
از طرفی با توجه ب توضیحات ارائه شده نامبرده بعد از ده ماه نمی تواند ادعای خود را ثابت کند مگر اینکه شاهدی داشته باشد یا اینکه شما قبول کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بعد از این همه مدت به نظر نتیجه ای ندارد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

باید دلایل کافی من جمله شهادت شهود داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از ده ماه نمی تواند ادعای خود را ثابت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود