مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت چک شرکتی از مدیرعامل

سلام
وقت بخیر
من بابت طلب کار کردم از یه شرکت سهامی خاص سال 97 چکی دریافت کردم ولی به دلیل عدم موجودی برگشت خودش از طریق دادگاه دادخواست علیه مدیرعامل و شرکت دادم تو شورای حل اختلاف فقط شرکت رو محکوم به پرداخت وجه چک و خیارت تاخیر کردن و مدیر عامل تبرئه شدش
الان از طرف اجراییات پیگیری کردم شرکت هیچ گونه مال یا اموالی نداره و اعلام ورشکستگی هم نکرده مسئول اجراییات میگه دیگه هیچ کاری نمیتونی انجام بدی و به حقت نمیرسی
خواستم بپرسم میشه مدیر عامل که چک رو امضاء کرده محکوم کرد و توقیف اموال ازش گرفت چون بیشترین سهم شرکت هم برای مدیرعامل هستش
به نظر شورای حل اختلاف اشتباه نکرده مدیر عامل رو تبرئه کرده

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بله امکان‌پذیر لست و مدیرعامل مسئول است