مشاوره حقوقی رایگان - دعوای کیفری

سلام من در خانه بودم که خواهرشوهرم و شوهرش به منزل من آمدن و به من حمله کردن خواهرشوهرم دوتا از خواهران دیگرش در حیاط خانه بودن و به من حمله کردن حکم ورود به عنف آنهاچیست

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

طبق ماده 694 ق.م .امرتکبین به مجازات از شش ماه تاسه سال حبس محکوم خواهد شد ودر صورتی که مرتکبین دونفر یا بیشتر بوده و لااقل یکی از آنها حامل سلاح باشدبه حبس از یک تا شش سال محکوم می شوند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که بدون اجازه شما و شوهرتون به منزل وارد شده باشند می توانند با عنوان ورود به عنف شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شش ماه تاسه سال حبس محکوم خواهد بود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام به عنوان ورود به عنف شکایت کنید و از شش ماه تا سال مجازات تعزیری دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید ماجرا چه بوده و ایا ورود به عنف مصداق دارد یا خیر ؟

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

هرکس در منزل دیگری به عنف یا تهدید وارد شود به شش ماه تا سه سال حبس محکوم میشود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
احتمال حبس متصور است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ظاهرا اصلا جرم ورود به عنف نمی باشد و در صورت داشتن نامه پزشکی قانونی ، فقط جرم ضرب و جرح میباشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید شکایت نمایید حسب مورد حبس یا جزای نقدی