مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گواهی سرپرست خانواده

سلام خانمی 38 ساله هستم و جدا شدم و پدرو مادرم فوت کرده اند و تنها زندگی میکنم آیا خودم سرپرست خانواده هستم و گواهی سرپرست خانواده را از چه طریقی بگیرم دادگاه؟ یا ارگان دیگه ای؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بستگی به موضوعی که میخواهید برای آن اعلام سرپرستی کنید دارد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

به یکی از شعب پلیس 10مراجعه کنید مدارک ضروری هم برای ارائه اصل شناسنامه واصل کارت ملی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک شناسایی و تصور طلاقنامه را ارائه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا بفرمایید برای چه موضوعی می‌خواهید این را اخذ کنید برای جواز کسب یا برای یارانه یا مستمری تا با توجه به آن شما را راهنمایی کنم در ضمن می‌توانید تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای گرفتن سرپرست خانوار با ارایه مدارک هویتی و طلاقنامه به فرمانداری و یا پلیس به اضافه ده مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به این دارد نیاز به چه اقدامی دارید