مشاوره حقوقی رایگان - خسارت

سلام در حال اموزش رانندگی پایه یک با اتوبوس بودم که با یه سواری تصادف کردم خسارت این باید من باید بدم یا مربی

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب مورد باید دید مربی چه قدر مقصر بوده احتمالا بصورت درصدی هر دو مقصر شناخته شوید ( مربی و شاگرد)

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میزان تقصیر توسط کارشناس تعیین میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میزان تقصیر توسط کارشناس تعیین میشود و هر یک به میزان تقصیر میپردازد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به نظر جنابعالی مسئول می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا در اینگونه موارد خسارت را بایستی مربی پرداختند چون بی احتیاطی و بی مبالاتی از ناحیه ایشان بوده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
لیکن اصولا موسسه می‌دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

پرداخت خسارت بر عهده فقط مربی آموزش دهنده می باشد