مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلحنامه

سلام. بنده برای احقاقم ملک همسرم را توقیف کردم که بعد از انجام مراحلی با تنظیم صلح نامه و تنفیذ نامه صوری ادعای مالکیت نمود و پرونده مختومه شد مجددا اقدام نمودم که مجدد همان ملک را توقیف نمودم که در حال حاضر ستد بنام همسرم میباشد و حکم اجرای سند 3 سال هست ل
انجام نشده برای خواهرش چون در اصل مال او نیست. علیهذا بنده باید رفع توقیف نمایم. اما نمیدانم چکار کنم باتوجه به اینکه مستندات کافی دارم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

اگر رای نهایی مبنی بر اثبات صلحنامه صادر شده مکلف به رفع توقیف هستید