مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم اشتباه صلحنامه

با سلام و عرض ادب به یکایک زحمتکشان قضایی.
پدر اینجانب سال 99 از دنیا رفته است و قبل از فوت ایشان قطعه زمینی را بین سه تن از فرزندان صلح کرده است . در فایل صوتی جلسه تنظیم صلحنامه وضوحا اشاره به متراژ هریک از این سه ورثه شده است مثلا 800 متر ، 200 متر و 200 متر.
اما دو ورثه اول با همکاری شورایار روستا که صلحنامه رو تنظیم کرده است ، متراژ را متفاوت و اشتباه از خواست متوفی به صورت 800 متر، 300 متر، 200 متر نوشته است و از ضعف نفس و بیسوادی مرحوم سوءاستفاده نموده اند. آیا به علت اشتباه در تنظیم صلحنامه بنا به فایل صوتی که مرحوم متراژ را ذکر می‌کند می‌توان تقاضای ابطال صلحنامه ها را داد؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید