مشاوره حقوقی رایگان - دعوای کیفری

سلام آیا میشود همزمان برای یک دعوا هم شکایت کیفری درخواست کرد و هم شکایت حقوقی؟مثل چکی که شرایط شکایت کیفری را داشته باشد و همزمان شکایت حقوقی هم از خوانده بکنیم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، ضرورتی به انجام این کار نیست و موجب قانونی نیز ندارد . پس از صدور قرار جلب به دادرسی در دادسرا و صدور کیفرخواست توسط نماینده دادستان و ارجاع پرونده به دادگاه ، دادخواست ضرر و زیان خود را تا قبل از خاتمه دادرسی به دادگاه رسیدگی کننده به شکایت کیفری تقدیم نمائید . البته چنانچه فکر می کنید چک بلامحل مزبور واجد وصف کیفری است این نحو عمل پیشنهاد می شود وگرنه لازم است از ابتدا در دادگاه حقوقی ، مطالبه وجه چک بلامحل را تقاضا نمائید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگرچه این امکان فراهم هست اما می توانید همزمان ا قبل از خاتمه رسیدگی در دادگاه کیفری اقدا نمایید در هر حال می توانید از طریق محکمه حقوقی نیز اقدام نمایید

مهدی تقی زاده

جناب آقای مهدی تقی زاده:

بله ایراد قانونی ندارد