مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به پیش قسط مهریه

سلام خدمتت وکلای گرامی
درخواست اعسار بنده قبول شد و قاضی حکم به 10 تا پیش و هر 5 ماهی یک سکه داد با اینکه من دانشجو هستم و هیچ ملک و مالی هم ندارم قاضی حکم منصفانه ای نداد متاسفانه
حالا من اعتراض بزنم دادگاه تجدیدنظر کمترش می‌کنه تاثیری داره یا خیر و درخواست تعدیل رو چه زمانی میتونم بدم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ابتدا باید لایحه تجدیدنظرخواهی دقیق
تنظیم و تجدیدنظرخواهی نمایید
و بعد از قطعی شدن حکم ، شما میتوانید دادخواست تعدیل اقساط مهریه را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل
لایحه تخصصی تنظیم گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید.
در اینگونه موارد دادگاه تجدیدنظر معمولا رای بدوی را تایید نمی کند و میزان اقساط را کمتر می کند و اگر دفاعیات موثری ارائه دهید مقدار پیش پرداخت را نیز کمتر تعیین می کند یا اینکه پیش قسط را حذف می کند.
بعد از تجدیدنظر اگر توان پرداخت نداشتید بعد از مدتی می توانید دادخواست تعدیل بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما هم میتوانید در تجدیدنظر خواهی اعتراض کنید و هم بعد از چند ماه درخواست تعدیل و تقسیم

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اعتراض کنید انشااله نتیجه می دهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله در فرصت باقیمانده حتما به رای اعتراض کنید. و بعد از صدور رای قطعی هم میتوانید دادخواست تعدیل بدهید