مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

باسلام خدمت وکلای محترم
دیه بنده سر حادثه کار به اجرای احکام کیفری از بیمه واریز شده و بنده با مراجعت به اجرای احکام کیفری درخواست‌ پرداخت دیه را کردم و از پرونده دیگر به اتهام سرقت متهم شدم و با قرار وثیقه آزاد شدم و تاریخ دادگاه 2ماه دیگر است و شاکی بنده از واریز شدن دیه بنده مطلع شده و به اجرای احکام رفته و با مسئولین اجرای احکام که از قبل آشنایت داشته موضوع پرونده سرقت را در میان گذاشته و اجرای احکام دیه بنده را پرداخت نمیکنن و میگویند شاکی داری برو رضایتش را بگیر و جواب واضح نمیدهند بنده با مراجعت به بازپرس و قاضی پرونده سرقت علت پرداخت نکردن دیه را جویا شدم و آنها گفتند که دستور یا حکمی برای توقیف دیه بنده صادر نکرده‌اند لطفا راهنمایی کنید که چگونه و از چه راهی مبلغ دیه خود را اجرای احکام دریافت کنم و اگر امکان دارد چگونه از راه قانونی وارد شوم و میخاستم بدانم طبق قرار وثیقه که بازپرس صادر کردند خانواده بنده وثیقه را در دادگاه توقیف کرده و من آزاد شدم آیا شاکی میتواند درخواست تامین خواسته بدهد با تشکر راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
این دو مانع الجمع نیستند و به عنوان مالی ازجانب شما می تواند از سوی طلبکار معرفی شود از این رو و بر اساس قانون می توان دیه شما را توقیف نمود
پس می بایست در این خصوص رضایت طلبکار خود را حتما اخذ و یا حسب مورد به ایشان تضمینات لازمه جهت پرداخت را ارایه داد.