مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در دادگاه و ارسال لایحه بجای آن

سلام
بنده ابلاغیه ای مبنی بر حضور در جلسه دادگاه دریافت کردم با توجه به اینکه دادگاه در شهر دیگری است رفت و آمد و حضور در دادگاه برای بنده دشوار است میتوانم بجای حضور لایحه ای را از طریق ثنا ارسال کنم ؟ و آیا این عدم حضور برای بنده تبعاتی دارد ؟

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بله امکان پذیر است مگر اینکه در ابلاغیه حضور شما الزامی باشد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام میتوانید لایحه بفرستید و مشکلی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید
ولی حضور در جلسه رسیدگی بهتر است