مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه

سلام .. طرف بنده دادخواست تحویل مبیع تخلیه و اجرت المثل ایام تصرف کرده. وقت رسیدگی مشخص شد چند روز قبل از وقت رسیدگی لایحه اضافه کرد و الزام به تنظیم سند هم خواست .. بعد از جلسه قاضی رای داده که داور داشید باید داوری نظر بده. ولی در حکم صادر شده دادخواست طرفمو فقط همون تخلیه و تحویل مبیع و اجرت المثل نوشته.. اصلا اسمی الزام به تنظیم سند نیست.. ایا چون توی حکم الزام به سند نوشته نشده موردی داره؟؟؟ یا چیز مهمی نیست؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام دادنامه شما میبایست مطالعه شود اما در صورتی که دادگاه نظر به ارجاع امر به دواری داشته شامل تمامی خواسته ها میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قاضی فقط به خواسته ای که در دادخواست ذکر شده ، رسیدگی و حکم صادر خواهد کرد و قاضی نمی تواند به خواسته ای که در دادخواست ذکر نشده در دادنامه حکم صادر نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال دادگاه دعوای خواهان را رد کرده است و خواهان باید درخواست داوری بدهد و اگر داوری به هر دلیلی ممکن نبود می تواند دادخواست بدهد.