مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی

سلام من ی خانومم ک حدودا نزدیک 10 سال عقدیم و همسرم هرسال واسه گرفتن مراسم ی چیز می‌گفت و ی بهانه منم چونکه شدیداً دوسش داشتم هیچی نمیگفتم منتظر بودم وقتش ک شد خودش بگه اینم بگم ک از روز اول خونه جدا گرفت واسم و فقط تایما تعطیل پیشم بود ی جوریم برخورد میکردم بهم می‌رسید ک همه حسادت میکردن الان از عید نوروز فهمیدم غیر خیانتا دیگ ای ک‌مچ شو‌گرفتم و گردن نگرفت تازه فهمیدم 6سال با خواهر کوچیک من که اونموقع 11 سالش بوده رابطه داشته تا الان ک 17 سالش بوده ولی بازم بااینکه اینارو‌فهمیدم و10 سال آرزویی ک داشتم ب باد رفت نتونستم جداشم ازش گفت ک آدم شدم ولی من خیلی الان مشکوکم بهش منو‌ب اصرار فرستاد مسافرت و گفت برو روحیت عوض بشه الان چطوری بفهمم باکسی رابطه داره یان آیا زمان آخرین رابطه رو چطوری باید فهمید ؟؟؟ لطفا ی راه حل بزارین دیگ مثل ی شمع آب شدم می‌دونم کسی ک ب خواهرم رحم نکرده ب بقیم نمیکن ولی هنوزم دوسش دارم و پشتش وایستادم الان من بخاطر اینک مطمعن بشم آدم شده میخام بدونم آخرین باری ک سکس کرده کی بوده لطفا راهنمایم کنین ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بدوا میبایست شکایت نمایید و امکان پیگیری رابطه جنسی صرفا با صلاحدید دادگاه و امکان اینکه به نتیجه مدنظر نرسید زیاد است