مشاوره حقوقی رایگان - سلام. مربوط به 4% سختی کار از کارفرما

باسلام وقت بخیر. بنده کارگر نانوایی سختی کارم تایید شدم. برای بازنشستگی کارفرمای 30سال پیشم فوت کرده پسرش پروانه کسب فروخته به کسی دیگه الان بابت 4% سختی کار پسرش نمیاد جلوپرداخت.کنه میگه برواز پدرم بگیر که فوت کرده کارگاه نانوایی.درهمان مکان دایره باهمان شماره کارگاه داره کارمیکنه باصاحب جدید.بیمه هم میگه تا 4%تسویه نشه حکم بازنشستگی انجام.نمیشه.من.باید.چکارکنم.موندم.روهوا.لطفا.راهنماییم کنید باتشکراز زحمات شما

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانیدد4 درصد را خودتان پرداخت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه وراث دادخواست مطالبه سختی کار با جلب نظر کارشناس دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا در هیات تشخیص اداره کار شکایت خود را از ورثه
کارفرمای سابق و کارفرمای جدید مطرح نمایید و بعد از قطعی شدن حکم
درخواست اجرای حکم را نمایید تا
اجرایبه صادر و به محکوم علیه ابلاغ
بشود
و بعد از محکوم شدن کارفرما سابق ، شما باید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت تمام ورثه کارفرما اقامه نمایید
و به رای اداره کار استناد نمایید