مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام همسر من با یکی رابطه داره چند تا از پیام هایی که تو گوشیش بود رو عکس گرفتم میتونم پیرینت پیام های واتساپش رو بگیرم شماره به اسمم خودشه . فقط نمیدونم رابطه جنسی هم داشته یا نه چطور میتونم بفهمم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرف چند تا پیام نمیشه رابطه نامشروع را ثابت کرد اگر ادله کافی دارید بابت رابطه نامشروع شکایت کنید و در صورت نیاز قاضی دستور استعلام را میدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر پیام رسان وات ساپ در ایران سرور ندارد و امکان اخذ پرینت از پیام های وات ساپ وجود ندارد
و اگر شما از پیامها اسکرین شات داشته باشید امکان شکایت وجود خواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر باید شکایت رابطه نامشروع گردد که صرف چند پیام اثبات نمی گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام برای اثبات رابطه نامشروع با ارسال چند پیام نیاز به ادله دیگری دارید و امکان پرینت از واتساب نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما مشخص نکرده‌اید که زوج هستید یا زوجه و متن پیام‌ها را باید بگویید چه چه چیزهایی می‌باشد به دلیل این که بعدا مشکل خاصی برای خود شما به وجود نیاید موضوع شما نیازمند گفت و گوی تلفنی می‌باشد در صورت نیاز تماس بگیرید اما راه شکایت برای شما باز است و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر خط ب نام همسرتان است برای پرینت خط باید دستور قضایی داشته باشید و امکان پرینت واتساپ وجود ندارد مگر انکه از چت ها اسکرین شات بگیرید. اگردلایل کافی برای اثبات جرم رابطه نامشروع دارید شکایت کنید تا دست.ر قضایی صادر شود