مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان شکایت کیفری در پرونده ی مالی زیر صد میلیون تومان

با سلام،
من سال 91 آپارتمانی را پیش خرید کردم که بعدا معارض پیدا کردم(فروشنده چند ماه بعد مجددا به شخص دیگری فروخته بود)، با توجه به اینکه فروشنده خودش زندان بود، اون شخص معارض سال 93 از من شکایت تصرف عدوانی کرد که تبرئه شدم، مجددا سال 97 شکایت جعل اسناد کرد که باز هم تبرئه شدم، حالا یک ماه پیش(خرداد 1401) از من شکایت خرید مال غیر کرده و بازپرس هم برای بنده کیفرخواست صادر کرده!!!
میخواستم بپرسم با توجه به اینکه کل مبلغ آپارتمان در سال 91، شصت میلیون تومان بوده و این مبلغ زیر صد میلیون تومانه، آیا این شکایت شامل مرور زمان نشده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دفاعیات خود را در دادگاه مطرح کنید با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر مشمول مرور زمان شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خدمت شما می‌توانید در دادگاه از خود دفاع نمایید و دفاعیات خود را بیان کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید دفاعیات خود را مطرح کنید و به این مورد هم استناد کنید قابل بررسی هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ،
اگر شما ابتدا مبایعه نامه تنظیم کرده باشید و خانه را خریده باشید ، اصلا
جرم خرید مال غیر محقق نشده است
و در جلسه دادگاه قابل دفاع می باشد