مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت علی الحساب نقدی مهریه

با سلام و احترام
بنده مهریه همسرم سکه می باشد ، در بازه های زمانی مختلف بصورت نقدی به حسابشان وجه واریز کردم و در فیش واریزی عنوان کرده ام بابت علی الحساب مهریه ،اما الان وکیل ایشان میفرمایند این مبالغ قابل قبول نیست چون مهریه سکه بوده است . آیا میشود به نرخ روز سکه، معادل وجه پرداختی ام از مهریه همسرم کسر گردد.
یا اینکه باید مطالبه وجه از ایشان کنم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر مهریه سکه بوده باید سکه پرداخت می کردید ولیکن می توانید در دادگاه تقاضای تهاتر مبالغ پرداختی بدهید ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دادگاه اثبات نمایید که پرداخت وجه نقد به جای سکه ، با موافقت زوجه بوده است
و در صورت رد درخواست ، شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مهریه سکه بوده باید سکه پرداخت می کردید متاسفانه اشتباه کردید حالاشما باید در دادگاه اثبات نمایید که پرداخت وجه نقد به جای سکه ، با موافقت زوجه بوده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم مهریه به صورت سکه باید سکه پرداخت شود اما شما اگر بتوانید ثابت کنید که با رضایت همسرتان مبالغ نقدی بابت مهریه بوده مانعی ندارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بنابر دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سکه بوده در وهله اول مکلف به پرداخت عین مال یعنی سکه هستید . مگر انکه توافق خلاف ان بین زوجین صورت گرفته باشد و مورد تایید زوجه باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید اثبات نمایید پرداخت وجه نقد با توافق به جای سکه بوده است در غیر اینصورت دادخواست استرداد وجه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در دادگاه باید ثابت شود که با توافق، وجه نقد بجای سکه پرداخت میشده. اگر دادگاه نپذیرفت باید دادخواست مطالبه تقدیم کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه اثبات شود بابت مهریه بوده باید مورد توجه قرار گیرد