مشاوره حقوقی رایگان - تصادف عابر منجر به فوت

باعرض سلام. پدر بنده عابرپیاده بوده که درتصادف رانندگی فوت میکند وکارشناس پدرم را مقصر 50-50 تشخیص داده میخواستم بپرسم ایا دیه به وراث تعلق میگیرد ودر ماه حرام فوت کرده میخواستم بپرسم اگر دیه تعلق میگیره به چه میزان میباشد متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله نصف دیه را باید پدرتان پرداخت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با نهایت تاسف و تاثر انشالله روح ایشان شاد باشد خدمت شما عرض کنم 450 میلیون به شما دیگه می رسد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ضمن عرض تسلیت خدمت شما
بله دیه تعلق می گیرد و تا یک سوم افزایش می یابد.